Crea met Ingrid

C r e a t i e f   m e t  N a t u u r l i j k   M a t e r i a a l

Workshops

Bloemschikken najaar 2016 ‘t Veld

Hallo allemaal,
Bloemschikken najaar 2016 in ’t Veld, Het wordt weer herfst. We gaan weer van start met het bloemschikken, 5 avonden met verschillende onderwerpen te maken. Het is de bedoeling dat jullie zelf voor de materialen zorgen. Dit is voor iedereen te doen, de les ervoor wordt alles besproken en kunnen jullie het voorbeeld stuk zien.

We beginnen de avonden om 19:30 uur, doen tussendoor een kopje koffie of thee en zullen ongeveer 21:30 uur weer klaar zijn.

Neem iedere keer zeker mee, een scherp mesje, een draadtang, en een snoeischaar. Voor de rest schrijf ik allen benodigdheden op die je in de les nodig hebt. Leef je uit, en gebruik ook je creativiteit die je in je hebt.

Mocht je er niet uit- komen is er altijd nog een mail en telefoon.

18 Oktober: een cadeau verwerkt
in een bloemstuk

benodigdheden: platte Schaal, oase een grote ronde heb ik gebruikt(action) fles wijn of ander ca- deautje. blad bijv. om de zijkant van de ronde oase te bekleden. spelden, lint touw of krammen om het vast te zetten. sate prikkers groot bovenop de ronde , bevestigen we de fles of een ander cadeautje ( let wel op het cadeautje moet wel tegen water kunnen want we bevestigen het op en in de oase), en steken we wat verschillende soortjes bloemen in groepen, bijv. kastanje, appeltjes, hortensia, chrysantje.

1 November: een najaarstas opgevuld met bloemen
benodigdheden: schaal om de tas op te zetten,twee blokken oase, bijv. jute, schors, blad, om de blokken te bekleden, krammen, spelden of lint. voor de hengsels bijv touw met ijzerdraad, dik ijzerdraad, blad of gras. verschillende soortjes bloemen om de bovenkant op te vullen en wat groen.

15 November: schilderijtje. | 15 November: schilderijtje.


15 November: schilderijtje.
Benodigdheden: platte bak met opstaande rand, dienblad of gaasbak, takken, bemoste takken, lijmpistool, vruchten, besjes, appeltjes, nootjes, kastanje, hortensia zoek wat materiaaltjes die goed kunnen indrogen


15 November: schilderijtje. | Crea Met Ingrid - Creatief met Natuurlijk materiaal | Crea Met Ingrid - Creatief met Natuurlijk materiaal29 November: een vogelvoer op standaard
benodigdheden: twee piepschuim ballen (12 cm doorsnee en 20 cm doorsnee), standaard op steen of hout( kan ik voor zorgen of misschien heb je ze nog) mos, koperwikkeldraad, oogjes, krammen, holle takjes voor poot, dik koperdraad voor de nek, sateprikker groot. plakband oranjekleurig, lijmpistool.

Crea Met Ingrid - Creatief met Natuurlijk materiaal | Crea Met Ingrid - Creatief met Natuurlijk materiaal


13 december: een kersthart
Benodigdheden: buigzame takken, wikkeldraad, verschil-lende soortjes groen, kerstmateriaaltjes. touw om op te hangen

13 december: een kersthart | 13 december: een kersthart 13 december: een kersthart | Crea Met Ingrid - Creatief met Natuurlijk materiaal


Klik op de foto's voor een grotere weer gave


Kom gezellig met vriendin, buurvrouw, zus, moeder bloemschikken


Geef je op voor 5 oktober 2016.
Ik hoop dat jullie er allemaal weer zin in hebben en de onderwerpen en de datum’s bij jullie gaan lukken?

Tot horens
Ingrid van der Stoop
Tel. 0226-426783 of 06-25276780
ingrid@creametingrid.nl