Crea met Ingrid

C r e a t i e f   m e t  N a t u u r l i j k   M a t e r i a a l

Workshops

Bloemschikken najaar 2018 ‘t Veld

Het wordt weer herfst. We gaan weer van start met het bloemschikken, 5 avonden met verschillende onderwerpen te maken. Het is de bedoeling dat jullie zelf voor de materialen zorgen. Dit is voor iedereen te doen, de les ervoor wordt alles besproken en kunnen jullie het voorbeeld stuk zien.

We beginnen de avonden om 19:30 uur, doen tussendoor een kopje koffie of thee en zullen ongeveer 21:30 uur weer klaar zijn.

Neem iedere keer zeker mee, een scherp mesje, een draadtang, en een snoeischaar. Voor de rest schrijf ik allen benodigdheden op die je in de les nodig hebt. Leef je uit, en gebruik ook je creativiteit die je in je hebt.

Mocht je er niet uit- komen is er altijd nog een mail en telefoon.

Dinsdag 16 Oktober: een tafelstuk


Benodigdheden: 
platte Schaal, ik heb een vierkante gebruikt daar past precies een blok oase in. Spelden om bladeren vast te prikken. bladeren. een paar bloemen, besjes o.i.d. ik heb in de ander een spiegelbak met 4 kaarsjes (€4,95 dacht ik zo ongeveer) die heeft de action te koop. wat je zelf het leukst vind.         

Dinsdag 30 oktober: een schildpad

Benodigdheden: schaal, of graftak houder. Rood stenen potjes of iets anders wat je kan bevestigen aan de onderkant om te gebruiken als pootjes. wikkeldraad, mos, bloemen, groen. oase een leuke schaal om hem op te zetten.
Dinsdag 13 November: Bloemenvaas

Benodigdheden: oude pallet planken bijv. drie aan elkaar bevestigen. de mijne heeft de maten van 1 plank 88 bij 12 cm. touw, spijkers, hamer, draad om je vaas mee te maken, buisjes om je bloemen in te zetten, bloemen         Dinsdag 27 November: een stoer stuk!
                                  (voor zowel binnen als buiten)

Benodigdheden: paal (daar kan ik voor zorgen) touw, strokrans, wikkeldraad, mos, besjes. je kunt er als je het leuk vindt ook vogelvoer in verwerken , leuk voor de winter en voor de vogels. Je kunt het ook opmaken met een vaas erbovenop, voor binnen.

Dinsdag 11 december: kerststuk

Benodigdheden: frame (kan ik voor zorgen) plank waar het frame op bevestigd wordt. schaal , oase, kaarsen, bloemen, bijv.roosjes, ornitogalum, probeer wat sterke bloemen ,het duurt nog even voor het kerst is. kerstballen.

         Klik op de foto's voor een grotere weer gave


Kom gezellig met vriendin, buurvrouw, zus, moeder bloemschikken


Geef je op voor 5 oktober 2018.
Ik hoop dat jullie er allemaal weer zin in hebben en de onderwerpen en de datum’s bij jullie gaan lukken?

Tot horens
Ingrid van der Stoop
Tel. 0226-426783 of 06-25276780
ingrid@creametingrid.nl